Onze gerealiseerde keukens

In de 23 jaren dat Stadshaege keukendesign bestaat zijn reeds vele keukens geleverd. Regelmatig komen tevreden gebruikers, die naar een andere woning gaan verhuizen bij ons terug voor een volgende aanschaf. Hier vindt u een greep uit een aantal foto’s van door ons geleverde en gemonteerde keukeninrichtingen.

Op onze andere website staan interviews en foto’s van heel tevreden klanten:

Binnenkijken bij klanten thuis

Ook voor kleine keukenruimtes biedt bulthaup een praktische en efficiënte oplossing. Door de extra hoge en diepe kasten krijgt u veel bergruimte.
Een kookeiland of keukeneiland nodigt uit om samen in de keuken bezig te zijn of om gezellig aan te schuiven aan de bar. Een hoekkeuken opstelling is in veel maten en variaties mogelijk bij bulthaup. Zie ook onze facebook pagina.

Heb je tips om onze site te verbeteren? Laat hier je mening achter zodat wij de website kunnen blijven verbeteren.

Wil je een website laten maken of heb je een website die aangepast of verbeterd moet worden? De website van STADSHAEGE keukendesign hebben wij met veel plezier gemaakt maar dit is natuurlijk slechts één van de vele mogelijkheden.Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over VASSAL en referenties vind je op www.vassal.nl.