Professioneel advies en ontwerp van uw keuken

Een bezoek aan de showroom geeft u een indruk van de kwaliteit en de functionaliteit van bulthaup. Er is veel te kiezen uit verschillende systemen, ruimte oplossingen, kleuren en materialen. U krijgt van ons het bijzondere bulthaup boek mee om thuis verder inspiratie op te doen.

In een persoonlijk gesprek neem ik graag de tijd voor u om uw wensen te bespreken en samen te onderzoeken wat voor u de ultieme oplossing is die past in uw woning, bij uw smaak en budget. Vanuit bijna veertig jaar ervaring help ik u graag om een juiste keuze te kunnen maken. Als u zeker wilt zijn dat ik beschikbaar ben, kunt het beste vooraf een afspraak maken.

Uw keukenplan wordt in een driedimensionale ontwerptekening omgezet zodat u een goed beeld krijgt hoe uw toekomstige keuken eruit kan gaan zien. Aan de hand van een prijscalculatie bespreken we de invulling van apparatuur, kastinrichtingen en verdere details. Ook de diverse opties en alternatieven komen op tafel zodat het advies helemaal op uw wensen wordt afgestemd.

Als u de keuze gemaakt heeft kan de keuken besteld worden. Stadshaege werkt al sinds 1998 samen met Koelewijn bouwservice die zorgt voor een uiterst vakkundige montage. Ook kunnen het leidingwerk, eventuele demontage en andere bouwkundige werkzaamheden voor u worden verzorgd. Vooraf wordt de ruimte ingemeten en als de keukeninrichting in gebruik is, kom ik deze natuurlijk bij u bewonderen. Graag help ik u dan op weg met gebruiks- en onderhoudsadvies.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak, wij nemen graag de tijd voor u.

Zie ook onze andere websites: www.stadshaege.nl   www.amersfoort.bulthaup.nl